PlayStationból a valóságba

Kora reggeltől délutánig az iskolapadban ülsz, aztán otthon vár a karosszék és kedvenc konzolod vagy a számítógép?

Sokat betegeskedsz? Minden kósza vírust összeszedsz? Netán fáj a hátad? Gyengének érzed Magad?

Nem gondolkoztál még azon, hogy szabadidőt egy részét sportra is fordíthatnád?

Nem, hidd el, nem  szeretnék okoskodni Veled, tudálékos szövegekkel tömni a fejed, csupán néhány alternatívát kívánok mutatni, hogy kellemesen tudd eltölteni a tanuláson kívüli időt. Az internetről sem szeretnélek lebeszélni, hiszen kétségtelen, hogy rengeteg haszna van, ha okosan használja az ember, ahogy a játékok is jó időtöltések lehetnek olykor.  Csupán a túlzásba hajló gép előtti görnyedés helyett szeretnék ajánlani valami mást. Hidd el, rengeteg hasznos órát lehet kidobni az ablakon a virtuális világba süppedve. 

Sportolj!

Fiatal vagy, most van itt az ideje, hogy erős és egészséges testet (és lelket!) alakíts ki Magadnak, aminek a későbbiekben nagy hasznát veheted!

Tudnod kell, hogy a megfelelő testi és lelki fejlődésedhez naponta minimum egy óra aktív testmozgásra van szükséged, amely erősíti a keringésed, a szívedet, tüdődet és fejlődésben lévő mozgásszerveidet. Ha sportolsz, könnyen megelőzhető az egyre gyakoribb elhízás,  szervezeted  ellenállóbbá válik a különféle betegségekkel szemben. Ha lételemeddé teszed a rendszeres testmozgást, leteheted egészséges felnőttkorod alapjait. Az edzés nem csupán jó erőnlétet ad, egészséges izomzatot fejleszt, hanem közösségi, társas kapcsolataidra is remek hatással lehet! Gondolj csak bele, mennyivel jobban bejön a lányoknál vagy a fiúknál, ha azzal dicsekedhetsz, hogy hetente többször jársz edzésre, és ez (egy idő után) külsődön is meglátszik! 

Gyere hozzánk kajakozni, kenuzni!

A Mekler László Ifjúsági és Turisztikai Egyesület kajak-kenu szakosztálya nagy szeretettel vár Téged és barátaidat is, ha szeretitek a Természetet, érdeklődtök a vízi sportok iránt és egy kiváló, összetartó közösségbe szeretnétek tartozni!

Új célok, új kihívások, új barátságok, testet-lelket erősítő tréningek várnak Rád! A szabad ég alatt szelheted a hullámokat, jó hangulatban erősödhetsz, vizitúrákon vehetsz részt, ahol együtt fedezhetitek fel a hazai folyók csodálatos növény- és állatvilágát. ...és nem is beszéltem még a nyári táborozások hamisítatlan, maradandó élményeiről, ahol a Természet lágy ölén kempingezhetsz a csapattagokkal.

Mozdulj ki a gép elől!

Keress minket  Dunavarsányban, a Domariba sziget 66. szám alatti edzőtelepen!

Légy tagja a mekleresek rendíthetetlen csapatának! 

Last modified on 07 júl. 2015